- In 2003 heb ik ervoor gekozen om te proberen tennisleraar te worden. om dit  voor mekaar te krijgen moet je je eerst opgeven voor een testdag bij de KNLTB. Daar moet je in een uur laten zien wat je allemaal kunt. Als je daar doorheen komt, wordt je toegelaten tot de opleiding.

Doordat ik de testdag gehaald heb, kon ik de opleiding gaan volgen in Nijmegen bij Jos Klaassen (docent KNLTB). In juni 2004 heb ik mijn laatste examen gehaald (totaal 7 stuks), waardoor ik nu officieel tennisleraar-A ben.

- Mijn droom was altijd om iets fulltime in de sport te gaan doen en ik vind het dan ook een groot voorrecht dat ik dit heb kunnen realiseren.

- In 2003 (tijdens de opleiding) kon ik al aan de slag bij: TV Bergh, TC Zuid, t Elderink en TV Keislag. Met name bij TV Bergh en TV Keislag heb ik een zeer aangename tijd gehad.

- In 2004 stond ik voor een moeilijke keus. ik kon tennisleraar worden bij TV Zevenaar, waardoor ik niet meer kon werken bij TV Bergh en TC Zuid. Ik kon nog wel TV Keislag blijven trainen.

- In 2006 ben ik aan de slag gegaan bij TV De Rietstap, TV Schaarsbergen en TC Isselburg (duitsland).

- Sinds 2007 ben ik werkzaam bij TV Rietstap en LTC IJsselweide. in 2011 is mijn dienstverband met TV De Rietstap beëindigd. in 2012 is mijn dienstverband met LTC IJsselweide beëindigd.

- momenteel ben ik niet werkzaam als tennisleraar, maar als er een club een tennisleraar nodig heeft, ben ik uiteraard geinteresseerd.